[Update] Allan Dalla, Haos…!, The Jack..the smallest pub, etc. GRAFFITI .

campushaos-strandi see youin-manasturnr.2score-h.sportthe jacktimaftimaf-pod-marastila teviformaje@-str.Ploiesti in Cluj-Napocasala-polivalenta

Fotografiez, in ultimul timp, graffiti, lucrari ale unor artisti locali ce semneaza sub “tag-uri” greu de descifrat…Nu stiu ce va iesi de aici..subiectul este aproape epuizat in Cluj de entuziasti care, au scos deja reviste de “street art” , trimestriale, online, dedicate fenomenului…Revistele, GRAFFITin, apar la Cluj ; unul dintre redactori este mediesean specialist in comunicare.

Mai mult…, aflu ca la Copsa Mica a avut loc prima tabara internationala de street art din Romania in anul 2010, iar in Cluj-Napoca, pentru o zi, parca, s-a tinut Cetatuia Graff Jam Graffiti& Street Art pe Dealul Cetatuia in 2013.

Ultima fotografie reprezentand o lucrare frumoasa, semnata Allan Dalla, Irlo, Kero, Nego, cea mai mare (peste 12.00 x5-6.00 ml) descoperita de mine (dar stiuta de multi grafferi…) aproape de centrul Clujului, nu va trece mult timp (o luna, cel mult doua) si va disparea , peretele pe care este pictata lucrarea va fi daramat… se construieste un bloc…

“La nivel urbanistic propunem o forma de regenerare urbana prin aducerea unui plus de culoare si mesaj pozitiv într-o mare de gri betonata si panouri publicitare. Acest curent artistic intra în razboi deschis, eventual si rece, cu corporatiile care ne fura atentia zi de zi cu reclamele agasante, care te ademenesc pe tarâmul consumatorismului, având tot timpul un motiv sa te atraga cu ceva. Street-artul te invita sa fii spiritual si de ce nu, transmite energia care ar poate lumina fruntile trecatorilor.”  (Allan Dalla)

Adevarul este ca am timp sa fac asta in plimbarile mele obligatorii de 1/2 h-1h/zi;  vedeti, sunt chiar si la inaltime in cadrul unui proiect care se va termina, sper, in data de 15 septembrie 2014.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.