Buna dimineataaaaaaaa!!!

La Multi Ani cu Sanatate la toti!

Dupa o mica intrerupere (ca vorba aia, ce-i un an, a trecut fara sa ne dam seama, oare ce inseamna asta, fuge timpul pe langa noi???), mustrat de Tutu si constiinta, am revenit pe blog. In general ne merge bine (in particular ma doare spatele/hernie de disc, de ma rupe). Alina e in clasa 10-a iar fiica-mea mai mare, Carmen e in anul trei la biochimie la Bayreuth. Am postat o gramada de poze: de acum doi ani in America si Canada (o vedeti pe Adriana Prica si sotul ei Dan (Toronto), care va mai amintiti de colega noastra din generala, Corina Diamant (langa Boston). O poza e cu santierul ce l-am avut acasa, ca asa-i pe aici, cand n-ai ce face iti darami casa, am construit o lucarna peste baie si camera Alinei si am facut baia noua. Restul de pose sunt din vara si toamna trecuta de prin America si Gran Canaria. Ultimile poze sunt cu fetele de Craciun.  In toamna am facut “Marea Mahmureala” anuala cu baietii (ne-am vazut la Avrig), din pacate a lipsit Tutu sa documenteze betia (poate e mai bine ca n-au aparut prea multe poze compromitatoare).  Va astept din nou pe blog, promit si eu sa devin mai activ, sa onoram stradania lui Tutu de a mentine blogul in viata. Ne bucuram cu totii sa mai auzim unul de altul.

Acum va las, (trebuie sa pun masa-de anul trecut sant pensionar, Renault Trucks Germania si nu numai, a inchis, au platit o despagubire sanatoasa si asa pot sa ma ocup mai mult de Familie si de Hobby).

Va astept pe blog,

cu drag Dorin (non-admiralul)

IMG_2362IMG_2350IMG_2349IMG_2348IMG_2344IMG_2343IMG_2328IMG_2301IMG_2135IMG_2067IMG_2040IMG_2037IMG_1941IMG_1932OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.