Mea culpa!

Conversatie privata-instalatie

Buna seara dragi colegi!

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe blog…Vina-mi apartine : am schimbat operatorul de hosting si formalitatile de inregistrare au durat ceva (sigur, datorita nepriceperii mele si de ce sa nu recunosc si a altor factori…)

Sunt in masura sa va anunt ca puntea de legatura dintre noi exista si, va continua sa existe cat timp nu va veti pierde interesul in a afla cate ceva despre fiecare dintre noi, daca astfel de stiri imi parvin…sau va parvin voua pe alte cai..

Le voi anunta cu cea mai mare placere,  depinde si de voi.. uneori parca uitam unii de ceilalti …(dar asta ar trebui sa fie ceva imposibil, pentru ca existati toti in gandurile fiecaruia dintre noi, chiar fara a va da seama, nu-i asa?)

Se pare ca nu sunt toate postarile, sincer sa fiu nu mai stiu ce lipseste, nu asta este important ci faptul ca vom continua sa fim impreuna prin intermediul blogului.

Uneori ne mai vedem cativa, alteori cate doi-trei, ceea ce este bine….

Va pup cu drag pe toti,

Tutu

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.