O stire care ne bucura pe toti

01-centru_medias

Turnurile si zidurile cetatii din municipiul Medias (judetul Sibiu) vor fi reabilitate cu 26 de milioane de lei de la Uniunea Europeana, prin Programul Operational 2007-2013, Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, conform unui comunicat remis vineri AGERPRES.

Prin aceasta investitie vor fi reabilitati 7.736 metri patrati de ziduri de fortificatie si trei obiective turistice: Bastionul Cutitarilor, Turnul Pietrarilor si Turnul Rotarilor.

“Vreau sa subliniez faptul ca proiectul de reabilitare a turnurilor si zidurilor cetatii este unul complex care vizeaza si lucrari de amenajare a zonei, respectiv alei pietonale, dar si piste pentru bicicleta, montarea de banci, de stâlpi informationali, dar si parcari. Consider ca este de datoria noastra sa reabilitam, sa conservam si sa promovam obiectivele turistice ale Mediasului. Mai avem un singur pas pentru ca acest proiect sa devina realitate si am încredere ca dupa finalizarea lui pontentialul turistic al Mediasului va creste. Totodata, vreau sa multumesc cetatenilor care au înteles importanta acestui proiect pentru Medias si au procedat la dezafectarea garajelor din zona”, a declarat primarul Teodor Neamtu.

Stire preluata de pe site-ul www.agerpres.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.