Betia anuala Delta 2015

Buna dimineataaaaaa!!!

Da, tot eu sant, din nou dupa o lunga pauza, la indemnul lui Tutu m-am apucat de postat.
In buna traditie a ultimilor ani, ne-am intalnit din nou, grupa mica, destul de mare, vreo 20 de persoane, in Delta la Crisan. Au participat (in ordinea IQ): Costica Melinte, Cornel Nicula, Vasile Suteu, Cioca Petre, Mihai Beu, Dorin Amiralul si Dorin Nonamiralul (plus nevestele).
Au mai fost si altii cativa, membri ai multor “comitete si comitii”.
Am petrecut 4 zile faine in care alcoolul si temperatura aerului au avut un rol important in buna dispozitie a grupei.
V-am pus cateva poze, sa aveti si voi de ce rade astazi, adica de mine si Costica, da`mai ales de Costica…ca de mine ati ras destul.

Imi cer scuze pentru cei care nu se regasesc prin poze, am postat ce-am avut de la Costica si va rog sa mai postati si voi.

Explicatii pentru recunoasterea persoanelor: Dorin Piratul, Mihai Beu si Picu Cioca, Monica (sotia lui Costica si Carmen, sotia lui Cornel Nicula). Poza de grup de la stanga: Alina (fica-mea), Carmen Nicula, Vasile Suteu si Vivi, Corina (sotia mea), Monica Melinte, Cici si jos Sorin (nepotul meu), Tanta (sotia lui Dorin Piratul), Cornel Nicula in spate, Cristi (baiatul lui Picu), Picu, Dorin Piratul (sus in spate), eu in rosu, cu palarie, cocosat de greutatea lui Vasile Suteu din spatele meu. In continuare, Alina (fica-mea cu verisoara Andreea), una din cele doua barci ale pensiunii, Monica si Costica, Picu, Vasile, eu, Picu, iar eu cu Corina in barca, in Piscina cei doi Dorini si Costica cu Mihai Opriscan, Costica la pescuit (n-a prins nimic), eu si Costica, iar Dorin si Dorin si Corina salvand onoarea familiei cu doi pestisori prinsi simultan la undita lui Dorin Piratu` (unul de aur si celalalt de bronz).

V-am pupat pe toti,
Dorin

IMG_0121IMG_5079IMG_5088IMG_5091IMG_5093IMG_5100IMG_5145IMG_5161IMG_5211IMG_5279IMG_5291IMAG1621IMAG1793IMAG1683IMAG1800IMAG1811IMG_0014IMG_0057IMAG1810

 

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Betia anuala Delta 2015”

  1. design says:

    Multumesc Dorin pentru postare, fotografiile sunt f.faine…sunt convins ca v-ati distrat bine.Va pup pe toti cu drag,Tutu