Mesaj de la Mihai(tza)

Redau in intregime mesajul primit de la Mihai(tza) astazi, 4 februarie :
<Draga Tutu, dragi colegi,
(si altora care, poate nu mi-au fost colegi, intrucat nu reusesc sa va recunosc pe toti din adresele de email)Va transmit si voua ceea ce le-am transmis colegilor mei de facultate. Ei sunt toti ingineri si am terminat cu totii la Timisoara, capitala Banatului, de aici directivitatea mesajului meu.
Dar chiar daca unii dintre voi aveti alte profesii si poate alte afinitati regionale decat Banatul si Ardealul, va rog sa ma intelegeti ca ma adresez tuturor. Semnez cu Mike pentru ca Mihaita din liceu s-a transformat conform modei din vremurile acelea si asa am ramas cunoscut de ei si de colegii de serviciu, la toate serviciile pe la care m-am perindat (doua, nu mai multe!).
“Celor care sunteti tacuti de-atata timp dar totusi cititi ce se mai scrie pe forumul nostru, aveti posibilitatea sa va exprimati in alta parte: Petitieonline.
Si de sunteti cu cei care manifesteaza in strada si daca sunteti dintre aialalti care sustin guvernul Grindeanu, duceti-va si semnati! Macar atat.
Iar celor care sustineti guvernul Grindeanu si starostele Dragnea, nu va fie teama si nici macar rusine, s-o faceti si pe forum!
Daca nu pentru noi, macar pentru copiii nostri, aratati-va public pozitia.
Am aflat cu amaraciune ca Grindeanu se pretinde banatean, urmas de detinut politic.
Iar celalalt (Nea, nu ne esti drag!) nu pierde nici un prilej sa se declare inginer. Halal, si unul si altul!
„Democratia înseamna doi lupi si un miel care voteaza ce sa manânce la prânz.” Nu fi miel. Nu lasa o gasca de penali sa-si confectioneze legi care sa le legitimeze coruptia. Înca mai poti controla ce vor deprinde copiii tai când se vor uita la societatea din jurul lor. Mergi la proteste.
Al vostru dintotdeauna,
Mike”>

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.