Buna dimineata tuturor!

Dupa o lunga pauza, m-am hotarat sa scriu din nou. Desi nu am scris multa vreme, m-am uitat pe blog in fiecare zi, cu speranta ca poate altcineva, mai harnic, scrie ceva. De data asta insa, doresc sa scriu cateva randuri pentru Ali, hacker-ul genial, care, parca il vad, sta in intuneric in fata ecranului luminat si face rau celor din jur. Exista doua posibilitati: ori esti un bolnav psihic pus pe a face rau, pentru ca nu vad motivul care te-a impins sa ne distrugi blogul, ori esti un coleg de-al nostru invidios. In ambele cazuri noi toti te dispretuim pentru lasitatea, rautatea si prostia de care dai dovada. Ce simti tu cand stai in fata tastaturii si reusesti sa distrugi o platforma de comunicare a unor oameni care nu ti-au facut nimic???
Probabil ca vei mai distruge blogul nostru si alte bloguri, probabil ca asta iti este singura placere pe care o mai ai (e trist), dar sa nu uiti un lucru: uita-te la poza noastra, ce ne leaga pe noi cei adunati acolo, prietenia noastra, calitatea noastra umana, amintirile noastre din copilarie si pana astazi, nu le vei putea niciodata sterge, oricat efort ai depune.
Pentru ceea ce vezi in aceasta poza, poti sa ne invidiezi, acea legatura va ramane si blogul va continua sa existe ori de cate ori vei incerca tu sa-l distrugi.
Nu te rugam sa ne lasi blogul in pace, nu-ti cerem sa ai coloana vertebrala, daca n-ai avut-o pana acum n-o sa o ai niciodata, iti transmitem doar dispretul nostru.
Dragi colegi, imi cer scuze, dar simteam nevoia sa-i transmit lui Ali ceea ce simteam.
Acum va pup pe toti si va invit sa scrieti cat de mult, sa aflam vesti despre voi.

Va astept cu drag,
Dorin Nonamiralul

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.