La multi ani, Dorina !

flori-de-liliac

Asociez informatia pe care am gasit-o intamplator pe internet, referitoare la “Sarbatoarea Liliacului” din satul Ponoare, cu ocazia perfecta de a-i ura colegei noastre Dorina, acum, in plina primavara, de ziua ei, “La multi ani! “, sanatate si bucurii, urari din partea colegilor de liceu.
Stiind ca urmeaza ziua ei, cautam pe internet o fotografie “still life” cu liliac (arbustul…), din spusele lui Dorina, floarea preferata. Este greu sa gasesti una ca lumea, cel putin pentru gustul meu si, singura fotografie cu liliac pe care o am, am mai postat-o. Asa ca de data aceasta, lipsit de originalitate, am ales fotografia pe care o vedeti, placuta totusi…
Revenind, nedeia, “Sarbatoarea Liliacului” are loc in Padurea de liliac la sud de satul Ponoare, in cea mai mare rezervatie naturala de liliac din Romania, unica si, intinsa pe o suprafata de aproximativ 20 de ha.
Fiindca lui Dorina ii plac si melodiile formatiei The Who, am cautat o melodie care sa reflecte spiritul generatiei noastre si, ce altceva mai bun putea fi decat “My Generation” din 1965, anii cand toti colegii aflam cu surprindere, bucurie si incantare ca exista muzica formatiilor The Beatles, The Rolling Stones, etc., o multime de alte formatii de muzica pop-rock…care ne-au facut anii de liceu de neuitat!
La multi ani, Dorina!  Cu drag, colegii de liceu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.