Buna dimineata!!!!

Vad ca blogul nostru, bucurosi ca-l avem, ca avem pe ce comunica, a cam ruginit (nu ca mie mi-ar merge mai bine).
Asa ca, m-am gandit (a fost un mare efort) sa sparg gheata si sa incep sa scriu din nou, cu speranta ca veti continua si voi sa scrieti.
Deci sa incepem cu inceputul (desi eu citesc ziarele incepand cu ultima pagina): activul si mereu tanarul nostru coleg Mihai Beu (si cantaret de muzica folk si ce se mai nimereste), ne-a anuntat ca ne vom reintlni la Medias pe data de 18 mai, 2012, sarbatorinm 40 de ani de la terminarea (pentru mine si Costica cu mari eforturi) a liceului. Am reluat postarile de pe blog si nu am gasit nicaieri anuntul de intalnire (poate o fi, da` nu l-am vazut eu).
Am vazut ca Daniela Barna a scris ca nu avem toti posibilitatea sa accesam blogul, asa e, pote reuseste Tutu Nechita sa mai trimita tuturor datele pentru accesare (adresa de e-mail a lui Tutu: trabraxas@yahoo.com), sau trimiteti ceea ce vreti sa publicati, direct pe adresa lui Tutu.
Tutule, poate ne mai ajuti si cu pozele pe blog, nu la toate ai posibilitatea de a le mari.
Asa ca va rugam sa-i contactati pe Mihai Beu sau pe Daniela Crisan, cei doi pe care din nou a cazut greul organizarii, sa va anuntati participarea, ne vom bucura sa fim cat mai multi.
Altceva nu mai prea stiu ce sa va scriu, santem sanatosi (inca), muncim, iar eu ma ocup de noua jucarie, de Mustangul din 1966 (pana si asta e mai tanar ca mine), abia astept sa vina timpul frumos, sa-l mai scot din garaj, acum muncesc sa-i montez servo-directie si servo-frana, ca m-au cam lasat puterile sa mai trag de volan la parcari.

Va pup pe toti,
sa ne vedem sanatosi,
Dorin (non-amiralul)-asta pentru a evita confuzile!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.