La Raul Sadului, cabana Nora

Sambata trecuta-26 ianuarie 2013-prin aranjamentul si stradania lui Picu si deoarece ni s-a facut dor de un chef (ca sa nu zic dor de o betie), ne-am intalnit  Vasile, Mihai, Picu, Mihai O, eu si binenteles jumatatile noastre la cabana NORA din Raul Sadului, la 30km de Sibiu.

Peisajul si atmosfera au fost de basm-ninsese chiar inainte cu o zi-asa ca tacamul era complet. Conditiile au fost excelente, pacat ca noi avem o varsta si nu mai putem sta ca in tinerete toata noaptea (pe la orele 23 patul te atrage ca un magnet si ajungi la concluzia ca mai este si a doua zi, nu ca in tinerete cand te gandeai doar la cheful respectiv).

Asa ca dupa pupaturile de rigoare inerente in momentul intalnirii (binenteles acompaniate de vocea si acordeonul lui Picu) si dupa cateva pahare pentru dezmortire-ca de, era iarna si ne era frig- am inceput toata gasca sa ne veselim -vorba cantecului-hai sa bem si sa ne veselim.

Si uite asa nici n-am simtit cand a trecut timpul.A doua zi cand am plecat deja ne gandeam cand o sa facem urmatorul chef-in formatie completa de data asta , deoarece acuma nu au putut veni toti.

Drept marturie postez si cateva poze (pozele au fost facute cand inca mai eram treji-deci nu dormeam).

V-am pupat, Costica M.

IMG_1756IMG_1757IMG_1786IMG_1798IMG_1807IMG_1814IMG_1823P1240128

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.