La multi ani Dorina!

La multi ani Dorina!

“La multi ani !”  Dorina,

Cu ocazia zilei tale de nastere iti dorim sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

Colegii , cu drag.

Elvetia Elvetia 2 Elvetia 3 Elvetia 4 Elvetia 5 Elvetia 6 1 2

Dorina mi-a trimis zilele trecute cateva fotografii, pe care, cu ingaduinta ei, le voi posta sa le vedeti toti.

“Dragii mei,

Sa stiti ca nu v-am  uitat si nici nu as putea vreodata..pentru ca suneti parte din viata mea si impreuna am dat continut si sens acelor ani fabulosi ai adolscentii … ori de cate ori ma simteam depasita de obstacole , probleme de tot  felul..  ma retrageam in acel colt al mintii in care eram fericita si plina de sperante.

Am incercat sa reiau firul de unde l-am lasat..ultima intalnire a promotiei noastre pana in 60 de ani..nu este deloc usor sa pasim in aceasta varsata, dar timpul trece si la anumite intervale costiientizam , vrem sau nu, ca viata,chipul nostru si alte semne..sau semnale nu mai sunt cele cunoscute , ci altele, carora trebuie sa le facem fata.

De la 1 septembrie anul acesta  ma pensionez, eveniment caruia nu vreau sa-i dau prea mare amploare, desi am trecut printr-o serie de trairi introspective froidiene.. sunt inca sufleteste apta sa incep  sa raspund si altor provocari..asa ca iata-ma tot eu cea cunoscuta ..

 Va trimit cu drag aceste randuri, ca semn ca vreau sa ne pastram dialogul…

Am si cateva poze din saptamana petrecuta cu un proiect realizat impreuna cu elvetienii din Zurich. Oameni deosebiti si locuri frumoase …

Cu drag, Dorina”

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.